ATS Services

Officiële partner Recruitee

Matchlab is Certified solution partner van Recruitee (Tellent). We helpen je met het inrichten van je ATS, trainingen, de website-hub, technische koppelingen en custom dashboarding. 

Wil je weten hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen?

hero-image
image

Certified solution partner Recruitee

Het certified partnership tussen matchlab en Recruitee (2023) is bewijs van onze adequate kennis en ervaring met betrekking tot deze ATS software. We werken sinds 2020 intensief samen en hebben sindsdien veel organisaties geholpen met de inrichting, optimalisatie, training en (API) koppelingen van Recruitee. 

Hierdoor kunnen onze klanten hun wervingsprocessen automatiseren, kandidaten sneller en beter evalueren en gemakkelijk gesprekken inplannen. Dit resulteert in een kortere time to hire en (veel) minder administratieve lasten!

Nieuwsgierig naar voorbeelden, mogelijkheden en kosten?

“Build winning teams, together”

matchlab x Recruitee

Succesvolle teams werven de beste mensen, zoals Recruitee het zelf zegt. “Een nauwe samenwerking tussen HR en hiring managers zorgt voor een betere aansluiting op het talent van vandaag de dag.” Met deze gedachte hebben Recruitee en matchlab hetzelfde doel: het maken van de beste matches tussen kandidaat en werkgever, voor een duurzame werkrelatie.

En dat is waarom ons partnership zo goed werkt!

image

Gratis Quickscan van jouw Recruitee?

Maakt jouw organisatie al gebruik van Recruitee en ben je benieuwd waar jullie kansen liggen?

Wij kijken (gratis) met je mee naar je huidige inrichting, pipelines, koppelingen, automations en Careershub (website) om de Quick-wins en grote optimalisatiekansen aan je te presenteren.

Zo haal jij binnen no time (veel) meer uit je Recruitee waardoor je je recruitmentproces veel soepeler, efficiënter en effectiever kunt maken💪