Matchlab - Certified solution partner Recruitee

(API) koppelingen & custom dashboards

Als ‘certified partner’ van Recruitee kunnen wij organisaties helpen met alle behoeften rondom deze software. Zo ook met verschillende (technische) uitdagingen zoals API koppelingen, third-party integraties, datamigratie en op maat gemaakte dashboards.

Terug naar Recruiteepagina
hero-image
image

Hulp bij je technische integraties

Je wil je verschillende (recruitment)systemen koppelen aan je Recruitee. Dit maakt het namelijk mogelijk dat je vanuit dit platform als centraal punt kunt werken. Sommige koppelingen of integraties zijn erg makkelijk gemaakt, maar anderen vereisen meer technische kennis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van custom code.

Ook beschik je waarschijnlijk al over een waardevolle set aan recruitmentdata voor je talentpools en kandidaten uit het verleden. Bij de overgang naar een (nieuw) ATS is het erg belangrijk dat deze data op de juiste manier wordt overgezet zodat er geen waarde verloren gaat. Ook hierin hebben we geruime ervaring en kunnen we je mee helpen!

image

Kostenindicatie

De grootte en complexiteit van de organisatie en het vraagstuk, bepaalt in grote mate de hoeveelheid werk en daarmee de bijbehorende kosten. Daarom is het voor de technische koppelingen en custom dashboards niet op voorhand aan te geven wat de kosten zullen zijn.

Wil je jouw vraagstuk met ons bespreken voor een goede prijsindicatie? Laat het ons weten!
 

Wat onze klanten zeggen

image

"We halen nu veel meer uit het systeem dan voorheen!"

Codefield

“We gebruikten het systeem van Recruitee al een enige tijd voordat we de hulp van matchlab inschakelde. We merkten dat we de kennis en ervaring misten, met name op technisch vlak, om er uit te halen wat we nodig hadden. Nu zijn onze processen geoptimaliseerd, heeft iedere gebruiker zijn eigen rechten en dashboards, en hebben we veel meer overzicht over onze performance en kosten!”

image

"1+1=3. Dat omschrijft voor mij de samenwerking met matchlab"

KION Kinderopvang

“Voor het vernieuwen van onze Recruitee site zochten we een partij om ons te ondersteunen. Eigenlijk was bij de tender al duidelijk dat dit de club was die we moesten hebben. De juiste vragen werden gesteld en de goede aandachtspunten aangestipt. Ook prettig: de nuchtere, no-nonsense stijl van dit fijne team. Met hun expertise heeft matchlab ons initiële plan zelfs nog naar een hoger niveau weten te tillen. Heel blij mee!”

image

Gratis Quickscan van jouw Recruitee?

Maakt jouw organisatie al gebruik van Recruitee en ben je benieuwd waar jullie kansen liggen?

Wij kijken (gratis) met je mee naar je huidige inrichting, pipelines, koppelingen, automations en Careershub (website) om de Quick-wins en grote optimalisatie-mogelijkheden aan je te presenteren.

Zo haal jij binnen no time (veel) meer uit je Recruitee waardoor je je recruitmentproces veel soepeler, efficiënter en effectiever kunt maken💪