Matchlab - Certified solution partner Recruitee

Recruitee x AFAS / Profit koppeling

Matchlab heeft samen met Recruitee (Tellent) en verschillende gebruikers een koppeling ontwikkeld tussen de ATS-applicatie en HRM systemen zoals AFAS/Profit. 

Daarmee kunnen gebruikers alle data die zij in Recruitee verzamelen, direct op de juiste plek in AFAS inladen. Geheel geautomatiseerd.

Terug naar Recruiteepagina
hero-image

Custom koppeling met HRM systemen

Als ‘certified partner’ van Recruitee kunnen wij organisaties helpen met alle behoeften rondom deze software. Zo ook met verschillende koppelingen met HRM systemen.

Zoals met AFAS / Profit. Tijdens gesprekken met verschillende partners van Recruitee is gebleken dat de originele koppeling tussen deze systemen onvoldoende toereikend bleek. In bijgevoegde video laten we zien hoe onze nieuwe koppeling werkt, waardoor geautomatiseerd alle relevante data vanuit Recruitee in AFAS verschijnt.

image

Data van sollicitanten direct in AFAS

Als jouw sollicitant in dienst komt, eindigt het proces in Recruitee bij de ‘Hiringfase’. Vanaf dan, wil je alle relevante gegevens in jouw HRM applicatie hebben staan. Op die manier kan je een goede onboarding starten en is een groot deel van het dossier van deze nieuwe medewerker al compleet. 

Om veel handmatig werk te voorkomen, treedt onze koppeling in werking. Zo kan je naast de standaard NAW gegevens ook bijvoorbeeld aanbiedingsbrieven, uitslagen van assesments en kopie van de ID kaart direct importeren. Wel zo gemakkelijk!

image

Kostenindicatie

De grootte, inrichting en complexiteit van de HRM applicatie en het vraagstuk, bepaalt in grote mate de hoeveelheid werk en daarmee de bijbehorende kosten. Daarom is het voor de technische koppelingen lastig op voorhand aan te geven wat de kosten zullen zijn.

Indicatie Recruitee x AFAS / Profit koppeling: vanaf €7.500,- (exclusief maandelijkse onderhoudskosten).

Wil je jouw vraagstuk met ons bespreken voor een goede prijsindicatie? Laat het ons weten!
 

Wat onze klanten zeggen

image

"De juiste vragen stellen, meedenken en vooral samenwerken🤝"

I-SEC

"Heel blij met de samenwerking met Matchlab. Ze hebben voor ons de nieuwe WerkenBij-website gemaakt en ervoor gezorgd dat ons HR systeem gekoppeld is aan onze recruitmentsoftware. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze dit uitstekend hebben gedaan. De juiste vragen stellen, meedenken en vooral samenwerken! Matchlab bedankt!"

image

"We halen nu veel meer uit het systeem dan voorheen!"

Codefield

“We gebruikten het systeem van Recruitee al een enige tijd voordat we de hulp van matchlab inschakelde. We merkten dat we de kennis en ervaring misten, met name op technisch vlak, om er uit te halen wat we nodig hadden. Nu zijn onze processen geoptimaliseerd, heeft iedere gebruiker zijn eigen rechten en dashboards, en hebben we veel meer overzicht over onze performance en kosten!”

image

Gratis Quickscan van jouw Recruitee?

Maakt jouw organisatie al gebruik van Recruitee en ben je benieuwd waar jullie kansen liggen?

Wij kijken (gratis) met je mee naar je huidige inrichting, pipelines, koppelingen, automations en Careershub (website) om de Quick-wins en grote optimalisatie-mogelijkheden aan je te presenteren.

Zo haal jij binnen no time (veel) meer uit je Recruitee waardoor je je recruitmentproces veel soepeler, efficiënter en effectiever kunt maken💪