Recruitment (Proces) Outsourcing

Total Talent Solutions

Hét totaalpakket om werkgevers te helpen met de organisatie en realisatie van de gehele recruitment: strategisch advies, website, campagne(s), jobmanagement/ATS & sourcing.

hero-image
image

Waarom je gehele recruitment (proces) outsourcen?

De wereld van recruitment is er een waar je diverse specialismen voor nodig hebt:

  • Je hebt kennis nodig van de veranderende (arbeids)markt, de economie en nieuwe technieken in het wervingslandschap. 
  • Je bedrijf heeft een technisch-, visueel én User Experience- geoptimaliseerde website om je vacatures en werkgeversmerk op aan te bieden. 
  • Je moet zorgen voor een instroom aan (gekwalificeerde) sollicitanten door o.a. verschillende recruitmentmarketing campagnes op te zetten en te beheren. 
  • Je moet de kandidaten warm houden totdat ze op gesprek komen, de hiringmanagers betrekken en op de hoogte houden én vaak zelf ook nog onderdeel zijn van de kennismakingen.
  • Om nog niet te beginnen over alle administratieve handelingen die essentieel zijn in dit werk…

Kortom, een vak apart wat je er niet zomaar ‘even bij’ kan doen. Hier heb je professionals voor nodig met ruime ervaring op alle bovenstaande vlakken. En dat heeft matchlab!

image

Structurele verbetering voor jouw recruitment

Voor nu en voor de toekomst

Of je nu 5 of 100 vacatures te vervullen hebt per jaar - Total Talent Solutions is een uitstekend alternatief voor een recruitmentcollega of het inzetten van een W&S partij. Al je recruitmentzaken worden onder 1 dak verzorgd en zo zorg je dat je Cost per Hire en Time to Hire onder controle is en blijft.

Matchlab werkt altijd vanuit jouw bedrijfsnaam, dus je kandidaten zullen alles ervaren als jouw eigen inspanningen. Je blijft te allen tijde zelf inzicht en toegang hebben tot de recruitmentdata en -kanalen. 

image

Case: Payconiq

Total Talent Solutions

Payconiq is op zoek naar internationale IT-talenten om samen met hen te groeien om zo de marktleider te worden op het gebied van slimme betaaloplossingen. Voor Payconiq is het niet belangrijk waar hun nieuwe medewerkers vandaan komen. Belangrijker is het dat iemand goed is in z’n werk, uitdagingen niet uit de weg gaat en samen verder wil groeien. Dit vereist dus een originele aanpak.

Payconiq zocht een integrale totaaloplossing waarbij ze volledig ondersteund worden bij het vinden en aannemen van internationale top IT-talenten.

Bekijk de case
image

Case: Royal SMIT

Total Talent Solutions

Royal SMIT zocht naar een partner die samen met hen een duurzaam en rendabel recruitmentmodel kon ontwikkelen. Deze behoefte is uiteengezet in 3 onderwerpen: Het sluiten van de ‘gap’ tussen beschikbare FTE en gewenste FTE, de Cost per Hire verlagen en meer hires op ‘cultural fit’ (om het verloop te verlagen).

Sinds het eerste kwartaal van 2021 helpen wij Royal SMIT hiermee door het inzetten van onze diensten.

Bekijk de case
image

Meer info over Total Talent Solutions?

Wil jij je gehele recruitment(proces) uitbesteden aan professionals om er het maximale uit te halen? 

René vertelt je graag meer over de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor jouw organisatie!