Matchlab - Certified solution partner Recruitee

Gebruikerstrainingen

Als ‘certified partner’ van Recruitee helpt matchlab organisaties helpen met alle behoeften rondom dit ATS. We geven hiervoor verschillende trainingen op maat, zowel op locatie of op ons kantoor in Utrecht.

Terug naar Recruiteepagina
hero-image
image

Gebruikerstraining Recruitee

Wanneer je Recruiteesysteem ingericht is in je organisatie, worden de betrokkenen uitgenodigd tot het systeem. Zij - recruiters, teamleiders, hiringmanagers, etc. - kunnen hierdoor hun werk gemakkelijker uitvoeren, mits ze de juiste training hebben gehad natuurlijk!

Wij nemen je aan de hand mee in het systeem van Recruitee, op alle gewenste gebruikersniveau's. We leren je hoe je bijvoorbeeld funnels of pipelines kan inrichten, hoe je gebruik maakt van templates, hoe je automatiseringen instelt en hoe je middels het dashboard direct de meest relevante informatie voor jou kunt inzien.
 

image

Kostenindicatie

De grootte en complexiteit van de organisatie(s) bepaalt in grote mate de inhoud en lengte van de training en daarmee de bijbehorende kosten. We kunnen, indien gewenst, de training organiseren op jouw locatie en verspreid over meerdere dagdelen.
 

Investering: 
vanaf €800,- per trainingsdag

Wat onze klanten zeggen

image

"We halen nu veel meer uit het systeem dan voorheen!"

Codefield

“We gebruikten het systeem van Recruitee al een enige tijd voordat we de hulp van matchlab inschakelde. We merkten dat we de kennis en ervaring misten, met name op technisch vlak, om er uit te halen wat we nodig hadden. Nu zijn onze processen geoptimaliseerd, heeft iedere gebruiker zijn eigen rechten en dashboards, en hebben we veel meer overzicht over onze performance en kosten!”

image

"1+1=3. Dat omschrijft voor mij de samenwerking met matchlab"

KION Kinderopvang

“Voor het vernieuwen van onze Recruitee site zochten we een partij om ons te ondersteunen. Eigenlijk was bij de tender al duidelijk dat dit de club was die we moesten hebben. De juiste vragen werden gesteld en de goede aandachtspunten aangestipt. Ook prettig: de nuchtere, no-nonsense stijl van dit fijne team. Met hun expertise heeft matchlab ons initiële plan zelfs nog naar een hoger niveau weten te tillen. Heel blij mee!”

image

Kunnen we jou helpen met je Recruitee systeem?

Het certified partnership tussen matchlab en Recruitee (2023) is bewijs van onze adequate kennis en ervaring met betrekking tot deze ATS software. We werken sinds 2020 intensief samen en hebben sindsdien veel organisaties geholpen met de inrichting, optimalisatie, training en (API) koppelingen van Recruitee. 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We vertellen je graag meer: