Matchlab - Certified solution partner Recruitee

Onboarding, inrichten en optimalisatie

Het implementeren van een nieuw Recruitee systeem of optimalisatie van een bestaande inrichting.

Terug naar Recruiteepagina
hero-image
image

Inrichten Recruitee

Voor nieuwe Recruitee-klanten kunnen we het gehele nieuwe systeem voor je inrichten, zodat je organisatie er mee kan gaan werken. We nemen dit geheel voor je uit handen, of begeleiden je tijdens de inrichting.

Bij een bestaande inrichting kunnen wij deze optimaliseren, zodat het beter werkt voor je organisatie en je in staat bent je Recruitment naar een hoger niveau te tillen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde pipelines en geautomatiseerde processen.

image

Kostenindicatie

De grootte en complexiteit van de organisatie(s) bepaalt in grote mate de hoeveelheid werk en daarmee de bijbehorende kosten. Sommige organisaties kunnen een groot deel zelf doen en in andere gevallen nemen we meer uit handen.
 

Prijsindicatie: 
Implementatie nieuw systeem: vanaf €2.400,- 
Optimalisaties bestaande inrichting: vanaf €400,-

Wat onze klanten zeggen:

image

"We halen nu veel meer uit het systeem dan voorheen!"

Codefield

“We gebruikten het systeem van Recruitee al een enige tijd voordat we de hulp van matchlab inschakelde. We merkten dat we de kennis en ervaring misten, met name op technisch vlak, om er uit te halen wat we nodig hadden. Nu zijn onze processen geoptimaliseerd, heeft iedere gebruiker zijn eigen rechten en dashboards, en hebben we veel meer overzicht over onze performance en kosten!”

image

"1+1=3. Dat omschrijft voor mij de samenwerking met matchlab"

KION Kinderopvang

“Voor het vernieuwen van onze Recruitee site zochten we een partij om ons te ondersteunen. Eigenlijk was bij de tender al duidelijk dat dit de club was die we moesten hebben. De juiste vragen werden gesteld en de goede aandachtspunten aangestipt. Ook prettig: de nuchtere, no-nonsense stijl van dit fijne team. Met hun expertise heeft matchlab ons initiële plan zelfs nog naar een hoger niveau weten te tillen. Heel blij mee!”

image

Kunnen we jou helpen met je Recruitee systeem?

Het certified partnership tussen matchlab en Recruitee (2023) is bewijs van onze adequate kennis en ervaring met betrekking tot deze ATS software. We werken sinds 2020 intensief samen en hebben sindsdien veel organisaties geholpen met de inrichting, optimalisatie, training en (API) koppelingen van Recruitee. 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We vertellen je graag meer: