Matchlab - Certified solution partner Recruitee

Careershub / Werkenbij website

Als ‘certified partner’ van Recruitee kunnen wij organisaties helpen met alle behoeften rondom dit ATS. Zo ook met de Careershub module om je eigen WerkenBij-website mee te ontwikkelen!

Terug naar Recruiteepagina
hero-image
image

Design / inrichting van jouw Recruitee website

De software van Recruitee biedt via de ‘Careershub’ de mogelijkheid om je eigen Werkenbij-website te maken en te publiceren. Heel fijn, maar kan ook een enorme uitdaging zijn als je zelf beperkte kennis hebt van webdesign, -techniek en -content.

Gelukkig hebben we bij matchlab hier ruime ervaring in en helpen we graag met het vertalen van jouw werkgeversmerk in een Werkenbij website. Zo bied je jouw vacatures ook gelijk het podium dat ze verdienen!
 

image

Kostenindicatie

De grootte en complexiteit van de website bepaalt in grote mate de hoeveelheid werk en daarmee de bijbehorende kosten. Sommige organisaties kunnen een deel zelf uitvoeren of in beheer houden, en in andere gevallen nemen we alles uit handen.
 

Prijsindicatie: 
Inrichting Careershub (met bestaande content): vanaf €2.500,- 
 

Wat onze klanten zeggen:

image

"1+1=3. Dat omschrijft voor mij de samenwerking met matchlab"

KION Kinderopvang

“Voor het vernieuwen van onze Recruitee website zochten we een partij om ons te ondersteunen. Eigenlijk was bij de tender al duidelijk dat dit de club was die we moesten hebben. De juiste vragen werden gesteld en de goede aandachtspunten aangestipt. Ook prettig: de nuchtere, no-nonsense stijl van dit fijne team. Met hun expertise heeft matchlab ons initiële plan zelfs nog naar een hoger niveau weten te tillen. Heel blij mee!”

image

"We halen nu veel meer uit het systeem dan voorheen!"

Codefield

“We gebruikten het systeem van Recruitee al een enige tijd voordat we de hulp van matchlab inschakelde. We merkten dat we de kennis en ervaring misten, met name op technisch vlak, om er uit te halen wat we nodig hadden. Nu zijn onze processen geoptimaliseerd, heeft iedere gebruiker zijn eigen rechten en dashboards, en hebben we veel meer overzicht over onze performance en kosten!”

image

Kunnen we jou helpen met je Recruitee systeem?

Het certified partnership tussen matchlab en Recruitee (2023) is bewijs van onze adequate kennis en ervaring met betrekking tot deze ATS software. We werken sinds 2020 intensief samen en hebben sindsdien veel organisaties geholpen met de inrichting, optimalisatie, training en (API) koppelingen van Recruitee. 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We vertellen je graag meer: