Utrecht, Nederland

36 - 40 uur

€2.500 - €5.000 bruto p/m

Recruitment Business Partner

hero-image

Vacature

Kies via het vacature snelmenu wat je wilt zien


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Recruitment Business Partner. We zijn op zoek naar iemand die zich voornamelijk bezig houdt met strategische recruitmentvraagstukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van een strategische hiring planning, Budget beheer, Employer Branding of Recruitment Marketing bij de opdrachtgevers van matchlab. Naast strategische werkzaamheden, bestaat de rol ook uit operationele taken.


Over matchlab & het team

‘’Werkgevers zelf in staat stellen de beste mensen voor zich te winnen’’.

Matchlab helpt bedrijven met hun recruitment en HR-vraagstukken. Wij bieden ondersteunende services voor alle stappen in de candidate journey, van eerste kennismaking tot indiensttreding. Samen stellen we onze partners in staat zich zo goed mogelijk te profileren onder de voor hun relevante doelgroep. Op deze manier worden onze partners in hun kracht gezet om zo, zelfstandiger, nieuwe collega te vinden en binden.


Om dit doel te realiseren werk je nauw samen met o.a.: de Digital Marketeers, Content Specialisten, UX/UI Designers en Customer Succes Manager(s). Waar nodig werk je ook samen met het Development- of Commercieel team. Zo werk je onder andere samen om een ‘werken-bij’ website op te leveren of het bouwen van aansprekende Recruitment Marketing campagnes.


Bij matchlab staat eigenaarschap nemen over je werk bovenaan! Ons team is hecht, hardwerkend, eerlijk en houdt ook van gezelligheid. We hebben grote ambities om samen te groeien en zoeken een Recruitment Business Partner die met ons mee wil groeien.


Over deze functie

Als Recruitment Business Partner werk je met verschillende partners van matchlab samen om de best mogelijke candidate journey te bedenken en te realiseren. Daarbij ben je bezig met operationele Recruitment taken zoals het screenen, interviewen en evalueren van kandidaten. Je neemt verder de leiding over de strategische recruitmentvraagstukken zoals Arbeidsmarktanalyses, Employer Value Proposition en Stakeholder Management.


Daarnaast is het verder automatiseren van de verschillende recruitmentwerkzaamheden een belangrijk onderdeel. Binnen matchlab zijn we ervan overtuigd dat de focus van ons werk moet liggen op de mens en niet op administratieve zaken. Door processen alsmaar effectiever in te richten blijven we deze focus samen nastreven.


Daarvoor heb jij nodig

 • Hbo-Diploma in HR of een commerciële richting
 • 2+ jaar werkervaring in Recruitment
 • Je bent gewend om te werken met verschillende opleidingsniveaus (WO tot MBO)
 • Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift
 • Organisatorisch sterk
 • Ervaring met ATS/CRM applicaties zoals Recruitee, Homerun, Bullhorn en/of Hubspot


Nice to haves

 • Ervaring als recruiter aan zowel de bedrijfs- als bureauzijde.
 • Ervaring met het werken in of voor start- en Scale-ups


Wat krijg je?

 • Marktconform salaris afgestemd op jouw niveau (indicatie €2.500 - €5.000 o.b.v. fulltime)
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied d.m.v. opleidingen & cursussen
 • Informele werksfeer met veel oog voor een goede werk- en privé balans
 • Mogelijkheid om zowel thuis, bij de opdrachtgever alsmede op kantoor (Utrecht) te werken
 • Dagelijks verzorgde lunch op kantoor
 • Gratis sporten (Padellen of in onze privégym)
 • Borrels en teamuitjes
 • Lease auto incl. prive kilometers of reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een MacBook, telefoon, WFH gear, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Let’s go?!

Wil jij jouw talent in gaan zetten om werkgevers écht tot bloei te laten komen? Wil jij je verder ontwikkelen als expert in jouw vakgebied en ga je samen met ons de wereld van (Digital) Talent Acquisition veroveren? Dan maken we graag snel kennis met je!


Over MatchLab

Het bedrijfsprofiel van matchlab

Waarom we doen wat we doen

In juli 2019 is matchlab ontstaan uit de overtuiging dat de manier waarop werkgevers personeel vinden, en individuen op zoek gaan naar werk anno nu écht beter kan en moet. Een mismatch heeft zo veel negatieve impact op zowel werkgever als werknemer. Dat resulteert in versplide tijd, geld en energie.

 

Powered by matchlab

Wij stellen werkgevers in staat om zélf de beste mensen voor zich te winnen. Matchlab geeft aantrekkingskracht. We maken verbinding in een digitale wereld door onze kennis van tech en tools met gevoel voor prikkels en psychologie te combineren. We kijken naar wat organisaties en teams écht nodig hebben en hoe ze dit het beste kunnen bereiken. Onze oplossingen komen soms uit onverwachte hoek. Want hoe krapper de arbeidsmarkt, hoe breder onze blik.

 

Flexibel Werken

maar dan écht

We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan uitvoeren, op een manier die voor jou prettig is. Dat betekent voor ons flexibiliteit in uren (’s avonds of in het weekend werken is net zo prima als ma-vr 9 ‘till 5), flexibiliteit in thuiswerken (we zien je graag ‘in het echt’ maar snappen ook dat je soms liever of beter vanuit huis kan werken) en flexibiliteit in vanuit welk land je werkt (wil je al werkend op rondreis of gewoon even een weekje in het buitenland vertoeven, doen wij daar niet moeilijk over).

 

Work/Play/Enjoy

Together @ The Office

Bij matchlab zorgen we graag goed voor onszelf. Daarom vind je in het matchlab kantoor allerlei verschillende typen (ergonomische) werkplekken, een luxe uitgeruste Gameroom (met o.a. F1 racesimulator PS5 en bordspelletjes), hebben we een eigen Gym en kan je 2x per maand mee gaan Padellen. Daarnaast kan je iedere dag relaxed uitgebreid lunchen op kantoor en houden we ook wel van lekkere (al dan niet alcoholvrije) biertjes en wijntjes. Een borrelhapje zeggen we dan ook geen nee tegen.

profile-picture
René Westen

Operations

Vragen?